SydneyMT2

Serwer HAMACHI, który powala inne serwy na deski ^^

Ogłoszenie

MrScyzoR All Right's Reserved ;]

#1 2011-01-07 19:08:12

Sydney-HA

Administrator

Punktów :   

Podania na Gm-Masterów.

Witam chcesz zostać GM-Masterem? Albo High Wizardem? Napisz tutaj! wzór podania:
Nick w grze:

Imię
Dlaczego Chcesz być GM? :
Co Wprowadzisz jak byś został GM?
Czy można Cię obdarzyć zaufaniem?
Czy byłeś już GM?
Znasz Komendy?                                     UZASADNIAMY!!
Dlaczego Akurat Ty chcesz nim zostać?
Umiesz być Cierpliwy ?
Umiesz się opanowywać?

#2 2011-01-07 19:17:34

OposxD

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Podania na Gm-Masterów.

Imię: Michał
Miejscowość (niewymagane) : ---
Dlaczego Chcesz być GM? : Chciałbym pomóc w "ogarnięciu" serwera.
Co Wprowadzisz jak byś został GM?: Liczne eventy porządek na serwerze. Odrazu bym reagował na zrzucanie bossów i metinów w obszarze miasta.
Czy można Cię obdarzyć zaufaniem?: Oczywiście że można nigdy nic nie ukradłem ani nie używałem ułatwień do gry.
Czy byłeś już GM?: Kiedyś byłem ale serwer upadł z powodu włamania się na serwer. GA mówił że serwer był zabezpieczony a niestety to nie była prawda.
Znasz Komendy?: Tak oczywiście. Ale jak każdy pewnie nie wszystkich ale te podstawowe oczywiście że tak.
Umiesz być Cierpliwy ? : Tak czasami można postać w kolejce godzinę lub 2 np. w MediaMark jak się reklamuje jakąś rzecz ;p
Umiesz się opanowywać? : Tak zawsze jestem opanowany. Nawet gdy ktoś naprawdę mnie denerwuje.

Dodatkowe:*

Coś o sobie: Mam na imię Michał. Moje Hobby to granie w Metin2. Nigdy nie używam wulgaryzmów, znam zasady j.polskiego. Zawsze miły i kulturalny.Nie lubię gdy ktoś kłamie mi prosto w oczy.Boję się węży. Miałem do czynienia kiedyś z nimi i nie było to zbyt przyjemne. I mam nadzieję że to wystarczy.

Proszę o rozpatrzenie podania.

Z poważaniem Michał J.

#3 2011-01-07 19:20:49

Sydney-HA

Administrator

Punktów :   

Bardzo Podoba mi się Twoję Podanie. Rozpatrzę je... Pozdrawiam

#4 2011-01-07 19:45:36

SKUBIAK

Nowy użytkownik

Punktów :   

Imię: Mateusz
Miejscowość (niewymagane) : Żary (lubuskie)
Dlaczego Chcesz być GM? : Ze względu na to, że chciałbym pomóc w rozwijaniu się serwera i będę to robił bardzo dobrze jak Pan GM przyjmie mnie.
Co Wprowadzisz jak byś został GM? Wprowadził bym więcej eventów, konkursów OX, i konkursów.
Czy można Cię obdarzyć zaufaniem? Tak wszyscy moi znajomi obdarzają mnie ogromnym zaufaniem.
Czy byłeś już GM? Byłem i mam duże doświadczenie, bo byłem już 6 razy.
Znasz Komendy? Tak znam PRAWIE wszystkie komendy, bo byłem GM i nauczyłem się.                           
Dlaczego Akurat Ty chcesz nim zostać? Bo mam duże doświadczenie.
Umiesz być Cierpliwy ? Tak, bo potrafię wytrzymać z różnymi graczami. Także granie jako GM pozwoliła mi wyćwiczyć tą cechę.
Umiesz się opanowywać? Tak potrafię to zrobić nawet jeśli ktoś zajdzie mi bardzo za skórę to wytłumaczę mu co zrobił źle jak mnie zdenerwował. Jak narazie to zdarzyło się mi to 2 razy.

Bardzo proszę o pomyślne rozpatrzenie mojego podania!

#5 2011-01-08 17:36:56

xScyzoRx

Administrator

Punktów :   

Nie tutaj piszę się podania tylko
w dziale ... . Zamykam.

Stopka forum

RSS